ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Ο Τραμπ αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Εξαντλήθηκαν σε τρεις ημέρες 10.000 προφυλακτικά από τους αθλητές στην Κορτίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για την άρση των περιοριστικών μέτρων και την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.
«Νιώθω μια ανακούφιση και μια ελευθερία αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν τελείωσε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.
«Θα πρέπει να λειτουργήσουμε συγκεκριμένα, με εγρήγορση.
»Είμαι της γνώμης ότι αν ακολουθήσουμε τους κανόνες, όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε.
Ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι η πανδημία παρουσιάζει μια τάση αποκλιμάκωσης.
«Αυτό είναι εμφανές στους δείκτες των εισαγωγών στα νοσοκομεία, αλλά και στους αριθμούς των διασωληνωμένων» τόνισε.
Εκτίμησε δε ότι η πορεία των εμβολιασμών είναι ικανοποιητική και έτσι μέχρι τα μέσα Ιουνίου μπορούμε να φθάσουμε σε έναν αριθμό 35 – 40% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.
«Είναι τραγικό στην Ελλάδα να έχουμε εμβολιαστική κάλυψη 30% κάτω σε σχέση με τη Βρετανία στους ηλικιωμένους.
Η πολιτεία θα πρέπει να προσφέρει εμβολιαστική κάλυψη σε ανθρώπους που αδυνατούν να πάνε σε εμβολιαστικά κέντρα» κατέληξε.























































