Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Σταύρος Δογιάκης,

Τραγικό τέλος μπήκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 16.30 έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι έξω από το αυτοκίνητό του σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού.

Δίπλα από τη σορό του οι Αρχές εντόπισαν και ένα πιστόλι, ενώ ιατροδικαστής σπεύδει στο σημείο για να βεβαιώσει και τυπικά τα αίτια του θανάτου του, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ έχουν καλέσει και τον αδελφό του για την αναγνώρισή του και επισήμως.

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, σε σημείωμα που άφησε έγραφε πως καθιστά τον αδελφό του ως νόμιμο κληρονόμο του.

Ο αδελφός του θύματος είναι εκείνος που έκανε καταγγελία στις Αρχές και κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στις 21 του μήνα.

Για τον εντοπισμό του ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ ο χώρος όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το τελευταίο σημάδι ζωής του επιχειρηματία εντοπίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπου έστειλε μήνυμα σε υπάλληλο της ταβέρνας που φροντίζει την μητέρα του για να ρωτήσει εάν έλαβε τη φαρμακευτική της αγωγή. Έκτοτε το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr