Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Θετικός o πατέρας, η εγκυμονούσα μητέρα και τα παιδιά τους στη «Δέλτα»

Θεσσαλονίκη: Θετικός o πατέρας, η εγκυμονούσα μητέρα και τα παιδιά τους στη «Δέλτα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα εντοπίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα πέντε μέλη μιας οικογένειας διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και μάλιστα, ο πατέρας βρέθηκε θετικός με τη μετάλλαξη «Δέλτα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα rapid test ενός ζευγαριού και των τριών παιδιών τους βγήκαν θετικά στις 13 Ιουνίου.

Τρεις μέρες αργότερα, τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν με μοριακό τεστ και στις 26 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε διαγνωσθεί με τη μετάλλαξη «Δέλτα».

«Με κάλεσαν από τον ΕΟΔΥ και μου είπαν ότι σε ένα δειγματοληπτικό έλεγχο προέκυψε ότι το δικό μου κρούσμα ήταν της μετάλλαξης “Δέλτα”.

»Θεώρησαν ότι “Δέλτα” είναι όλης της οικογένειας» εξήγησε ο πατέρας.

Η μητέρα των παιδιών είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της οικογένειας και όπως είπε ο σύζυγός της, δεν είχαν αποφασίσει αν θα εμβολιάζονταν.

Ευτυχώς, τα συμπτώματα που έχουν ήπια, ενώ και στο εργασιακό περιβάλλον και των δύο δεν εντοπίστηκε να έχει κολλήσει κάποιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε «ενεργειακή ασπίδα» για την «προάσπιση της πατρίδας και του ελληνισμού» – Η πρόταση Τσίπρα για ενεργειακή ασπίδα

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για την ακρίβεια – 40% ακριβότερο το ρεύμα στην Ελλάδα – Έκλεισε τους λιγνίτες και παρέδωσε τη ΔΕΗ στα καρτέλ ενέργειας

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «σε αμοιβαία επωφελή βάση, χωρίς λευκές επιταγές»

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης από επικριτής του Τραμπ πρόθυμος γελωτοποιός του Βασιλιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr