ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκπτώσεις, Θερινές Εκπτώσεις,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επίσπευση έναρξης των φετινών θερινών εκπτώσεων κατά μία εβδομάδα «επιστρατεύει» το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να τονώσει το τζίρο της αγοράς, που ειδικά για τους κλάδους της ένδυσης βρίσκεται στο ναδίρ.
Υπό αυτό το πρίσμα, χθες το ΥΠΑΝ γνωστοποίησε ότι με σχετική απόφαση του υπουργού Αδ. Γεωργιάδη, η οποία ισχύει αποκλειστικά για φέτος, οι εκπτώσεις αρχίζουν από μεθαύριο 5 Ιουλίου, αντί για τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, όπως ισχύει βάσει του θεσμικού πλαισίου.
Η δε ημερομηνία λήξεως δεν μεταβάλλεται και ορίζεται έως την 31η Αυγούστου.
Σύμφωνα με το υπουργείο, η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.






















































