ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης ανέφερε πως ο μέσος όρος των κρουσμάτων κορωνοϊού τον Αύγουστο θα ξεπεράσει τα 3.400, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη μετάλλαξη «Δέλτα».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε πως αυτή τη στιγμή ο εβδομαδιαίος μέσος όρος των κρουσμάτων είναι 1.500 και αυτός ο αριθμός στα τέλη του Ιουλίου θα φτάσει στα 2.600.
Ωστόσο, όπως τόνισε ο καθηγητής αν δεν αλλάξει κάτι τότε κοντά στον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε μέσο όρο κρουσμάτων που θα φτάνει τα 3.430.
Ο κ. Σαρηγιάννης επισήμανε πως: «πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν όλοι».
Όσο για τη μετάλλαξη «Δέλτα», ο καθηγητής σημείωσε πως μπορεί να μεταδοθεί μέσα σε 15 με 30 δευτερόλεπτα από άτομο σε άτομο, τη στιγμή που η αρχική μορφή του κορωνοϊού χρειαζόταν 15 λεπτά.























































