Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

4 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα μετά τη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών

4 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα μετά τη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τις 25 προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο βράδυ, στο Σύνταγμα, σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών, οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι, όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «είχαν παραμείνει περίπου 1.500 άτομα στην πλατεία Συντάγματος και στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας, αγνοώντας τις εκκλήσεις – προειδοποιήσεις του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από το οδόστρωμα, προκειμένου να διεξαχθεί ανεμπόδιστα η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί.

»Ξαφνικά ικανός αριθμός των συγκεντρωμένων προέβη σε ρίψη μάρμαρων, πετρών, φωτοβολίδων και εκρηκτικών μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έμπροσθεν του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη.

»Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην απώθηση των συγκεντρωμένων, με ρίψεις νερού και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαδηλώσεις Δρούζων στη Σουέιντα: Απαίτηση για «αυτοδιάθεση» στην επέτειο της πτώσης Άσαντ

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»

Καταστολή στα μπλόκα: Μετά τις «εγκληματικές οργανώσεις», εισαγγελείς και αυτόφωρο

O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών – Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr