ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά των νέων lockdown και υπέρ της αντιμετώπισης του πανδημικού κύματος με βάση το τρίπτυχο «έλεγχοι, εμβόλια, τεστ» τάχθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
»Δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια για περιοριστικά μέτρα, ανέφερε η κ. Παγώνη μιλώντας για το ενδεχόμενο τοπικών lockdown σε νησιά με αυξημένο ιικό φορτίο.
»Όπως είπε οι έλεγχοι και τα χρηματικά πρόστιμα πρέπει να είναι πολύ υψηλά γιατί «μόνο έτσι θα βάλουν κάποιοι μυαλό να σταματήσουν τα πάρτι στις βίλες», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι κανένας δεν θα τη γλιτώσει από τον κορωνοϊό και όλοι θα νοσήσουν, ιδιαίτερα οι ανεμβολίαστοι.
«Μετά από καιρό ο αριθμός των νεκρών είναι διψήφιος», ενώ παρατηρείται σταδιακή άνοδος του αριθμού των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες Covid.
Εξήγησε ότι μετά από 15 με 20 ημέρες θα φανεί τι θα συμβεί στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.























































