ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραματικές στιγμές στην Αττική αφού η φωτιά είναι εκτός ελέγχου.
Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος μίλησε στο MEGA, επεσήμανε ότι υπεγράφη η εντολή να σταλεί μήνυμα μέσω του 112 για άμεση εκκένωση σε Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Άγιο Στέφανο.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ εστάλη σχετική επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται σε Πολυδένδρι, Καπανδρίτι, Ταξιάρχες, Αγ. Γεώργιο ή Πουρίθι να κλείσουν όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διειδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό των σπιτιών.
Το πύρινο μέτωπο λίγο μετά τις 22.45 πέρασε από την απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (Αφίδνες) και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου ανάμεσα σε Καπανδρίτι και Άγιο Στέφανο.
Και όλα αυτά την ώρα που ο αέρας έχει δυναμώσει.























































