ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προληπτική εκκένωση του Γηροκομείου «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:
«Στην εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε ως χώρα, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από την Τρίτη 3 Αυγούστου σε πλήρη συντονισμό με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Πυροσβεστική, το Υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ και την Πρώτη Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την εκκένωση δομών, όπως Γηροκομείων και Μονάδων Φροντίδας ατόμων με αναπηρία.
»Σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου, ξεκίνησε στις 3.00 τα ξημερώματα προληπτική εκκένωση του Γηροκομείου Νέα Θάλπη στον Άγιο Στέφανο.
»Οι σαράντα δύο κατάκοιτοι από τους ενενήντα επτά συνολικά ωφελούμενους, μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ, στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, ΕΛΠΙΣ και Αγ. Ελένη ενώ οι υπόλοιποι περιπατητικοί ωφελούμενοι μεταφέρθηκαν προληπτικά σε ξενοδοχεία και τις οικογένειές τους.
»Την Τρίτη 3 Αυγούστου είχε επιχειρησιακά οργανωθεί εκκένωση του Γηροκομείου «ΕΠΑΥΛΙΣ» στις Αχαρνές, η οποία ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί.
»Όπως δήλωσε η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, “κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και παρεμβαίνουμε για να διασφαλίσουμε τη ζωή και την υγεία όλων των συνανθρώπων μας και δη όσων δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους – των ηλικιωμένων και πλέον ευάλωτων”».























































