ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση στους πολίτες να φορούν μάσκα προκειμένου να προστατευθούν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα η οποία έχει προκληθεί από τις πυρκαγιές που κατακαίνε μεγάλο μέρος της χώρας, απηύθυνε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Όπως είπε στο mega το πρωί του Σαββάτου, «έχουμε αρκετό κόσμο με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και αναπνευστικά προβλήματα.
»Θα πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα και ο κόσμος να μην κυκλοφορεί έξω, γιατί η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
»Πρέπει να φοράμε μάσκα που να καλύπτει και μύτη και στόμα.
»Όσοι βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους και κυκλοφορούν θα πρέπει να φορούν μάσκα.
»Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες που μαίνονται οι φωτιές να δείξουν προσοχή όσοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα».
Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που έχουν προκύψει λόγω των πυρκαγιών έχουν προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στα νοσοκομεία, τα οποία παλεύουν με γεννήτριες για να τις αντιμετωπίσουν, είπε η κυρία Παγώνη.
Επειδή τα μέτωπα είναι δύο, κορωνοϊός και πυρκαγιές, η μάσκα είναι βασικό εξάρτημα για όλους μας αυτές τις ημέρες σημείωσε.






















































