ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιές: Ποιοι εγκαυματίες μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο

Φωτιές: Ποιοι εγκαυματίες μπορούν να διοριστούν στο Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο, ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αποκτούν εγκαυματίες πυρόπληκτοι των τελευταίων πυρκαγιών με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα έκτακτα μέτρα αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και στήριξης των πυρόπληκτων των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα σε άρθρο της ΠΝΠ σημειώνεται ότι αποκτούν δικαίωμα διορισμού οι πυρόπληκτοι οι οποίοι κατά τις πυρκαγιές του Ιουλίου/Αυγούστου 2021 υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ ή για τα οποία προκύπτει ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%.

Σε περίπτωση που, για λόγους υγείας, δεν είναι δυνατός ο διορισμός τους, το δικαίωμα διορισμού μεταβιβάζεται στον/στη σύζυγο, ή στο πρόσωπο με το οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ή και σε ένα τέκνο τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός – Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται

Δερβένι Ωραιοκάστρου: Θρίλερ με την τύχη 12χρονου που ο πατέρας του έχασε τη ζωή του στη φωτιά

Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα – Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112

Φωτιά στην Εύβοια: Δίπλα σε σπίτια οι φλόγες – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση προς Στύρα

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr