ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ για τα κρούσματα εμβολιασμένων υγειονομικών

Τι ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ για τα κρούσματα εμβολιασμένων υγειονομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η διοίκηση του «ΑΧΕΠΑ» διαψεύδει την είδηση ότι επτά υγειονομικοί κόλλησαν κορωνοϊό, επικαλούμενη σημερινά δεδομένα και στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση στις 20 Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 11 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι τρεις εμβολιασμένοι, και τέθηκαν σε καραντίνα αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ανακοίνωση της αναφέρεται ότι: «Οι απουσίες εμβολιασθέντων εργαζομένων, που εμφανίζουν θετικό μοριακό τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τίθενται σε καραντίνα, γεγονός που αποτελεί πιθανή περίπτωση ενώ δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου έως σήμερα».

Η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, επικαλούμενη στοιχεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Λοιμώξεων διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την περασμένη Κυριακή (5/9) εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εμφάνισαν συμπτώματα, προχώρησαν σε PCR test και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.

Την είδηση για τα κρούσματα επιβεβαίωσε στο ThessToday και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά.

«Είναι αλήθεια. Βρέθηκαν επτά θετικά κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να είναι και περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο – Στις αρχές του 2028 η απόδοση στο κοινό

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστική αφήγηση ειδικευόμενης γιατρού για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΣΥ: «Δεν μπορώ άλλο» (βίντεο)

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr