ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιατροί ΕΣΥ, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Εμβόλιο, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία, Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες, Νοσοκομειακοί Γιατροί,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διοίκηση του «ΑΧΕΠΑ» διαψεύδει την είδηση ότι επτά υγειονομικοί κόλλησαν κορωνοϊό, επικαλούμενη σημερινά δεδομένα και στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία.
Σύμφωνα με τη διοίκηση στις 20 Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 11 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι τρεις εμβολιασμένοι, και τέθηκαν σε καραντίνα αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σε ανακοίνωση της αναφέρεται ότι: «Οι απουσίες εμβολιασθέντων εργαζομένων, που εμφανίζουν θετικό μοριακό τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τίθενται σε καραντίνα, γεγονός που αποτελεί πιθανή περίπτωση ενώ δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου έως σήμερα».
Η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, επικαλούμενη στοιχεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Λοιμώξεων διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την περασμένη Κυριακή (5/9) εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εμφάνισαν συμπτώματα, προχώρησαν σε PCR test και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.
Την είδηση για τα κρούσματα επιβεβαίωσε στο ThessToday και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά.
«Είναι αλήθεια. Βρέθηκαν επτά θετικά κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να είναι και περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.























































