ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο νεκροί Ισραηλινοί από την πτώση αεροσκάφους στη Σάμο

Δύο νεκροί Ισραηλινοί από την πτώση αεροσκάφους στη Σάμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Nεκροί είναι οι επιβάτες του μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Cessna που πετούσε από το Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο.

Λίγα μέτρα πριν το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος έκανε ελιγμό και χάθηκε από τον ορίζοντα με αποτέλεσμα να συντριβεί στη θαλάσσια περιοχή στο Ποτοκάκι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η θάλασσα γέμισε με συντρίμμια από το μικρό αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε δύο επιβάτες, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα σκάφη του Λιμενικού και της Frontex που έσπευσαν στο σημείο, ενώ από αέρος επιχειρούσε και Super Puma που έσπευσε από τη Χίο για να συνδράμει στις έρευνες.

Στη θαλάσσια περιοχή στο Ποτοκάκι πλέουν τουλάχιστον 15 σκάφη που συμμετέχουν στις έρευνες για την πιθανότητα να υπήρχαν κι άλλοι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, ενώ σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στην παραλία και παρακολουθούν τις έρευνες, το σκάφος βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται κι ως είθισται στις αεροπορικές τραγωδίες, «φως» θα ρίξει ο καταγραφέας της πτήσης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε τοπικά μέσα ότι άκουσαν δύο εκρήξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr