Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαϊκό Νοσοκομείο: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό πέθανε σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ

Λαϊκό Νοσοκομείο: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό πέθανε σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ασφυκτική είναι η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία της χώρας με την πανδημία του κορωνοϊού να καλπάζει. Ένα από τα νοσοκομεία που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα είναι το Λαϊκό.

Όπως μετέδωσε μάλιστα το Mega, ένας ασθενής με κορωνοϊό που ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό Νοσοκομείο πέθανε κατά τη διάρκεια της εφημερίας, χωρίς να προλάβει να μπει στην εντατική.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή σε απλές κλίνες Covid νοσηλεύονται 40 άτομα, ενώ τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια.

Μάλιστα, στις κλινικές υπάρχουν 25 με 30 ράντσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη υπήρχαν 73 αιτήματα για κλίνες σε ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα, με τα 50 αιτήματα να έρχονται μόνο από την Αττική.

Μέσα σε μία ημέρα τα αιτήματα αυξήθηκαν δραματικά, τα οποία έφτασαν τα 100. Από αυτά, τα 70 αφορούν την Αττική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός για τη γρίπη: Δώδεκα νέοι θάνατοι, 19 ασθενείς σε ΜΕΘ

Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr