Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λέσβος: Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Τον κόλλησε ιερέας που κοινωνούσε ενώ νοσούσε

Λέσβος: Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Τον κόλλησε ιερέας που κοινωνούσε ενώ νοσούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κορωνoϊό από τον ιερέα που κοινωνούσε, ενώ ήταν θετικός στη Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 79χρονος, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινότητας Μυχούς μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Στην εκκλησία δεν είχε πάει ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και με τη σειρά της μετέδωσε τον ιό στον σύζυγό της, ο οποίος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν αρνητής και της μάσκας και του εμβολιασμού και μάλιστα έλεγε στους πιστούς να μην εμβολιάζονται.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ιάκωβος είχε δώσει διορία μιας εβδομάδας στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν σε αργία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

Συρία: Ομάδες κρούσεις τζιχαντιστών τρομοκρατούν Αλαουίτες και χριστιανούς (φωτο)

Αναλυτές και έκθεση του European Centre for Law and Justice προτρέπουν τον Πάπα Λέοντα XIV να μη συμβιβαστεί με την δίωξη των χριστιανών από την Τουρκία

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Συρία: Τζιχαντιστές ανενόχλητοι σφάζουν Αλαουίτες, καίνε σπίτια και μαγαζιά – Νέο πογκρόμ από το καθεστώς Γκολάνι (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr