Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Σχολεία, Χιόνια,

Σε πολλές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, είτε να λειτουργήσουν με διαφορετικό ωράριο, λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Συγκεκριμένα:

Φλώρινα

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήριου Βόσδου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Σκιάθος

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της κακοκαιρίας.

Σαμοθράκη

Λόγω παγετού, κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 13/01/2022, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων,ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος.

Μαγνησία

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Την αναστολή λειτουργίας την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός από το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) και το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου που θα λειτουργήσουν κανονικά, αποφάσισε ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Για τις Σχολικές Μονάδες, οι οποίες δεν θα λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Δήμος Καρπενησίου

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 το πρωί λόγω της πρόγνωσης για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Δήμος Διρφυών – Μεσσαπίων

Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου όλες τις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής).

Η απόφαση ελήφθη, αφού ελήφθησαν υπόψη τα εξής:

Το γεγονός ότι επικρατεί χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Το γεγονός ότι υπάρχουν μεταφορές μαθητών στο σχολικό συγκρότημα Στενής και για λόγους ασφάλειας των μαθητών μας.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μετεώρων

Οι σχολικές μονάδες της Χρυσομηλιάς (Παιδικός σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό σχολείο) ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 13-1-2022.

Στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών, της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης και του Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού και των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων.

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ανακοίνωσε ότι αύριο, Πέμπτη 13/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά λόγω ψύχους.

Δήμος Θάσου

Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός-ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) οι οποίες επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Γρεβενά

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Γρεβενών θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr