ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Δέλτα, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα», Σχολεία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη γραμμή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που χθες προειδοποίησε ότι η πανδημία δεν πλησιάζει στο τέλος της, τάχθηκε ο καθηγητης-ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης τονίζοντας πως «τα δύσκολα δεν είναι πίσω μας».
Σύμφωνα με τον καθηγητή, το «τσουνάμι» της Όμικρον θα περάσει αρκετά γρήγορα αλλά θα αφήσει στη θέση του ένα χαμηλότερο κύμα και ενδέχεται να σημειωθούν κορυφώσεις θανάτων τον Απρίλιο.
«Το επόμενο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να αποφευχθεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη άνοιξη.
»Το άσχημο επιδημικό κύμα που θα φέρει χιλιάδες θανάτους», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να «αναζωπυρωθούν» η μετάλλαξη Δέλτα και η Όμικρον.
«Πρέπει να λέμε τις δυσάρεστες αλήθειες, η επιδημία δεν θα φύγει μόνη της», τόνισε ο καθηγητής ενώ σημείωσε πως «πρέπει να κερδίσουμε το Πάσχα».
Σε κάθε περίπτωση-δήλωσε- τα κρούσματα πρέπει να μειωθούν και «δεν είναι δυνατόν να έχουμε το 1/3 των συνολικών κρουσμάτων στα σχολεία και να πανηγυρίζουμε».























































