Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τηλεκπαίδευση τα σχολικά μαθήματα Πέμπτη και Παρασκευή

Με τηλεκπαίδευση τα σχολικά μαθήματα Πέμπτη και Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα όπου υπάρχουν κλειστά σχολεία αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή, λόγω της κακοκαιρίας όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Όπως σημειώνεται «η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων)».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη τα σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας έδωσε διευκρινίσεις και για τα self test που δεν έχουν γίνει στους μαθητές των σχολείων που έμειναν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα σε όσα σχολεία επαναλειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές θα κάνουν το self test σήμερα Τετάρτη ή το αργότερο αύριο το πρωί πριν πάνε στο σχολείο.

«Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο.

»Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή)» προσθέτει το υπουργείο Παιδείας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα κλειστά σχολεία και την τηλεκπαίδευση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

• Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

• Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

• Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τα κλειστά σχολεία

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και δε θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Νιγηρία: 227 μαθητές και δάσκαλοι απήχθησαν από Καθολικό σχολείο

Πάτρα: 16χρονος βίασε μέσα σε Γυμνάσιο 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πετρούπολη: Συνελήφθη 16χρονος με μπαλτά 29 εκατοστών έξω από λύκειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr