Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας και γιος κεραυνοβολήθηκαν από ρεύμα

Πατέρας και γιος κεραυνοβολήθηκαν από ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη,

Με εγκαύματα στα χέρια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, 55χρονος άντρας από τους Αγίους Δέκα στο Ηράκλειο, ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από τριφασικό ρεύμα, την ώρα που έκανε εργασίες.

Ο γιος του 55χρονου, που ήταν δίπλα του, μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί έτρεξε προς τον πατέρα του για να τον απομακρύνει με συνέπεια το ρεύμα να τον “χτυπήσει” και να τον πετάξει κάτω.

Σύμφωνα με το Flashnews, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε και ήταν σε θέση να μεταφέρει τον πατέρα του στο κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 55χρονου στο Νοσοκομείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr