ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμάλ Αλαμουντίν, Αντώνης Σαμαράς, Γλυπτά Παρθενώνα Βρετανικό Μουσείο, Κώστας Τασούλας, Τζορτζ Κλούνεϊ,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα η Αμάλ Αλαμουντίν, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τζόρτζ Κλούνεϊ. Η διάσημη Βρετανή δικηγόρος θα προσφέρει στην ελληνική κυβέρνηση νομικές συμβουλές για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.
Η Αλαμουντίν, λιβανικής καταγωγής, ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σήμερα, Δευτέρα, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα μαζί με τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον (Goeffry Robertson).
Η 36χρονη Αλαμουντίν γνωριζεί αρκετά καλά την υπόθεση της επιστροφής των Μπαρμάρων, καθώς ήταν μία από τους έξι δικηγόρους που συνέταξαν σχετική έκθεση το 2011.
«Για πρώτη φορά ζητήθηκε από τον Ρόμπερτσον και τη σύζυγο του κυρίου Κλούνεϊ να παράσχουν νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για αυτό το θέμα το 2011. Θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους», αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της 9ης Οκτωβρίου, το δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers.
Οι δύο δικηγόροι θα βρίσκονται στην Αθήνα από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη.























































