ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Πολεμική Αεροπορία, Τουρκία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζουν τις πρoκλήσεις τους οι Τούρκοι πάνω από το Αιγαίο. Την Παρασκευή (6/5) σημειώθηκαν 21 παραβάσεις και 13 παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου από τουρκικά μαχητικά.
Συνολικά 33 αεροσκάφη πραγματοποίησαν τις παράνομες ενέργειες πάνω από το Αιγαίο.
Συγκεκριμένα, 3 κατασκοπευτικά CN-235, 12 ελικόπτερα και 1 UAV, έξι εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, προχώρησαν σε 21 παραβάσεις και 13 παραβιάσεις, με τις 8 να γίνονται από τα μαχητικά και τις 5 από τα ελικόπτερα, ενώ υπήρξαν και τέσσερις εμπλοκές καθώς τα ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν άμεσα για να υψώσουν για άλλη μια φορά για να αναχαιτήσουν τους Τούρκους.
Οι τουρκικές προκλήσεις σημειώθηκαν στο Βορειοαντολικό, το Κεντρικό και το Νοτιανατολικό Αιγαίο, με τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να προχωρούν σε αναγνώριση και αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά την πάγια πρακτική που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις.























































