ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνδρες του Λιμενικού περισυνέλλεξαν εχθές στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, τη σορό ενός 64χρονου Γερμανού τουρίστα, η οποία στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας φαίνεται να κολυμπούσε, αλλά προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τόσο τα αίτια του θανάτου όσο και οι συνθήκες.
Η σορός έφερε τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι του τουρίστα, με τις Αρχές να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύδουν τους φόβους για χτύπημα από σκάφος.
Σε περίπτωση που συνέβη κάτι τέτοιο, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα αναζητηθεί ο οδηγός του σκάφους.
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.























































