Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαββατοκύριακο: Οι σταθμοί του Μετρό που θα είναι κλειστοί λόγω των δοκιμαστικών προς Πειραιά

Σαββατοκύριακο: Οι σταθμοί του Μετρό που θα είναι κλειστοί λόγω των δοκιμαστικών προς Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. έχει ανακοινώσει από την Πέμπτη (25/08) πως οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» της Γραμμής 3 (μπλε) του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί, το Σαββατοκύριακο (27-28/08), λόγω των δοκιμαστικών δρομολογίων προς τον Πειραιά στο πλαίσιο της επικείμενης επέκτασης του υπόγειου σιδηροδρομικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. επισημαίνεται:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/08/2022, οι σταθμοί του μετρό «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα».

»Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό τίθενται σε ισχύ λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγίας Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά».

»Ακόμα, η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. τονίζει πως οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα «Αγία Μαρίνα – Νίκαια» από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγία Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

»Οι επιβάτες, επίσης, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ., «Δρομολόγια – Γραμμή 3 Μετρό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr