ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται 23χρονος στην Κρήτη.
Ο 23χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε χθες το βράδυ από ταράτσα ύψους 3,5 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, η πτώση του 23χρονου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.
Ο νεαρός, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου, σε βαριά κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή του.























































