ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για την 28η Οκτωβρίου

Η ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για την 28η Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτησή του στο Facebook, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 έδωσε συγχαρητήρια «στην Διμοιρία Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και τις Στρατιωτικές Μουσικές των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων για την εντυπωσιακή παρουσία τους στην Πλατεία Αριστοτέλους».

«Επέτειος απελευθέρωσης» της Θεσσαλονίκης, αναφέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης».

«Διπλή γιορτή» για την πόλη «που σήμερα έχει την Τιμητική της, με Έπαρση Σημαίας στον Λευκό Πύργο και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου», συμπληρώνει.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπογραμμίζει: «Ευχαριστώ το Γ’ Σώμα Στρατού για την παράθεση του επισήμου γεύματος στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Ελλάδα και Πορτογαλία μπορούμε «να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί»

Νίκος Δένδιας από τη DEFEA: «Η Κύπρος για εμάς είναι αδελφό κράτος» – «Έδωσα την εντολή» και σε 7 ώρες τα ελληνικά F-16 προσγειώθηκαν στην Κύπρο

DEFEA 2026: Δένδιας-Χριστοδουλίδης – Ο Ελληνισμός εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας στην Ανατ. Μεσόγειο

DEFEA 2026: Ο Νίκος Δένδιας με την Ραντμίλα Σεκερίνσκα για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr