ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άφωνοι έμειναν χθες το απόγευμα Σερραίοι πολίτες, όταν άγνωστος κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Σερρών και τους έδινε χρήματα.
Όπως ανέφεραν, ο άνδρας τους πλησίαζε και τους έλεγε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και τους έδινε χρήματα.
Οι περαστικοί θορυβήθηκαν και κυρίως ανησύχησαν για την ψυχική κατάσταση του άγνωστου άνδρα και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ο άνδρας δεν κατάγεται από τις Σέρρες, αλλά από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, τέθηκε χθες σε προστατευτική φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών και ακολούθως θα εξεταζόταν σήμερα από ειδικούς.























































