ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς για την εξαφάνιση ενός 14χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος στις 25 Μαΐου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με το Missing Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» πρόκειται για την Υβόννη Π. Η 14χρονη έχει μακριά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 και είναι 46 κιλά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκι, φούτερ γκρι με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
«Στις 25/05/2023, μεσημβρινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος στην Αθήνα, η Υβόννη Π., 14 ετών.
»Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης σήμερα 05/06/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
»Η Υβόννη Π. έχει μακριά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 46 κιλά.
»Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζίν σορτσάκι, φούτερ γκρι με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
»Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».























































