ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι που έπληξε την Αχαΐα την Κυριακή 25 Ιουνίου και είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι εξαιτίας κατολισθήσεων αλλά και να υπάρξουν και διακοπές ρεύματος.
Μάλιστα όπως αναφέρει το pelop.gr, τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν σε στάνη κοντά στη Χαλανδρίτσα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληττε όλη την Αχαΐα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία και μετά από προσπάθειες, λίγο πριν τις 8 το βράδυ κατάφερε να απεγκλωβίσει τα άτομα, να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει σε ασφαλές μέρος.
Σημειώνεται πως πρόκειται για μία τετραμελή οικογένεια, η οποία φεύγοντας από τη στάνη, εγκλωβίστηκε στο σημείο λόγω ενός χειμάρρου.























































