ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Πέταξε στα σκουπίδια σακούλα γεμάτη με χρυσαφικά

Θεσσαλονίκη: Πέταξε στα σκουπίδια σακούλα γεμάτη με χρυσαφικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία σακούλα με τιμαλφή και χρυσαφικά πέταξε κατά λάθος στον κάδο απορριμμάτων μαζί με τα σκουπίδια του πολίτης σε περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λίγα λεπτά αφότου συνειδητοποίησε το λάθος του διαπίστωσε ότι το συνεργείο αποκομιδής είχε ήδη περάσει από και είχε αδειάσει τον κάδο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της καθαριότητας δεν είχαν ακόμη απομακρυνθεί από την περιοχή κι έτσι ενημερώθηκαν για το περιστατικό και τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί η σακούλα και να επιστραφεί στον κάτοχό της.

Η υπηρεσία καθαριότητας κινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, που έσπευσε στον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκεί είχε μεταφερθεί το απορριμματοφόρο που είχε χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή από το επίμαχο σημείο.

Παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας άδειασαν το απορριμματοφόρο, εντόπισαν τη σακούλα και την επέστρεψαν στον κάτοχό της.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κτηνωδία στη Χαλκιδική: Έριξαν φόλες και σκότωσαν 21 σκυλιά

Ν. Χριστοδουλίδης: Η απελευθέρωση της Κύπρου είναι η ύψιστη μας προτεραιότητα

Η Ιωάννα Τούνη συνελήφθη

Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για το revenge porn με θύμα την influencer

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr