ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φετινή 50η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα τιμηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.
Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται επί ποδός για την εφαρμογή μέτρων ασφαλείας και έκτακτων ρυθμίσεων της κυκλοφορίας λόγω των εκδηλώσεων με τουλάχιστον 3.500 αστυνομικούς να βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας.
Στη διάθεση της Αστυνομίας θα είναι drone και ελικόπτερα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ιδιαίτερη προσοχή δίνεται από την ΕΛ.ΑΣ σε πιθανούς ισραηλινούς στόχους καθώς και αμερικανικούς, τόσο στις 17 Νοεμβρίου όσο και στις 6 Δεκεμβρίου, επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σε συσκέψεις που αναμένεται να γίνουν θα οριστικοποιηθεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός.
Η 17 Νοεμβρίου δεν είναι αργία για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
Είναι αργία μόνο για την εκπαίδευση και συνήθως τιμάται με εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία.
Σε περίπτωση που η 17η Νοέμβρη πέφτει ημέρα Σάββατο ή Κυριακή, οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται την προηγούμενη Παρασκευή.
Έτσι, η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελεί αργία μόνο για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η γιορτή του Πολυτεχνείου κάθε 17η Νοεμβρίου καθιερώθηκε το 1981, από την τότε νεοεκλεγείσα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Αυτήν την ημέρα γιορτάζουμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1973, ως εκδήλωση της λαϊκής αντίθεσης στο καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών.























































