Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχ. Μπέος: Δηλώνει «φτωχός» για να μην πληρώσει αποζημίωση σε δημοσιογράφο

Αχ. Μπέος: Δηλώνει «φτωχός» για να μην πληρώσει αποζημίωση σε δημοσιογράφο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο έσχατο σημείο να δηλώσει «φτωχός» και «ανεπάγγελτος», προκειμένου να μην καταβάλει στον δημοσιογράφο Γιώργο Καρεκλίδη το ποσό της αποζημίωσης που επιδίκασε η Ελληνική Δικαιοσύνη για την προσβολή της προσωπικότητάς του, έφθασε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Αχ. Μπέος με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και συζητείται αύριο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, ζητά την αναστολή της εκτέλεσης των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης της αποζημίωσης που έχει επιδικαστεί σε βάρος του Δημάρχου Βόλου με την υπ’ αριθμόν 493/2022 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Λάρισας, για συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου και ιδρυτή της εφημερίδας «Μαγνησία», ανερχόμενη σήμερα μαζί με τους τόκους στο ποσό των 11.919 ευρώ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως αναφέρει το magnesianews.gr υποστηρίζει στην αίτησή του πως αν πληρώσει αυτό το ποσό θα υποστεί «ανεπανόρθωτη περιουσιακή βλάβη», διότι «ο επισπεύδων δύναται να προβεί σε κατάσχεση του μισθοδοτικού μου λογαριασμού τραπέζης, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη διαβίωσή μου, δοθέντος ότι δεν διαθέτω οικονομική ευχέρεια, είμαι 64 ετών και δεν δύναμαι να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, πέραν των δημαρχιακών καθηκόντων μου».

Συνεχίζοντας στην αίτησή του ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέρει ότι έχει μεταβιβάσει εδώ και χρόνια την περιουσία του στα παιδιά του, πλην ενός ποσοστού που κατέχει σε ακίνητο εξ αδιαιρέτου με την κόρη του και την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr