ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συλλαλητήριο στην Αθήνα και με τρακτέρ αποφασίστηκε στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Ανυποχώρητοι και χωρίς διάθεση για αποκλιμάκωση εμφανίζονται οι αγρότες, παρά τη συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι «φωνές» για δυναμική παρουσία με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων πολλαπλασιάστηκαν και πλέον τα μπλόκα, ακόμη πιο ενισχυμένα, ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, αυτή τη φορά με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.
Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.























































