Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα τιμών πρατήριου καυσίμων, στο 1o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας.

Από την εκτροπή τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος επιβάτης, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν ο οδηγός και ακόμη δύο επιβάτες.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ξάνθης με σταθμούς του ΕΚΑΒ.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Άγγελε μας σ’ αγαπάμε και θα πονάμε» έγραψε ο θείος του αδικοχαμένου νέου στο σπαρακτικό «αντίο» του στα social, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Σε περίπτωση καταστροφής ενεργειακών υποδομών «θα επιστρέψουμε σε πρωτόγονες εποχές» – «Δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία δεν είναι δεδομένα»

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη (18/03) με το βλέμμα στραμμένο στον πόλεμο, στην ακρίβεια και στην υποτέλεια Μητσοτάκη

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Τραγωδία στην Ελβετία: Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr