ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί έξω από τους Τοξότες, στην Ξάνθη, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. Το αιματηρό τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 8.00 το πρωί στο 11ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας.
Όπως έγινε γνωστό, λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους τοπικής επιχείρησης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν – σύμφωνα με την ΕΡΤ – πέντε νέοι ηλικίας 20 – 25 ετών.
Τέσσερις εξ αυτών, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ το πέμπτο άτομο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Κατά την ίδια πηγή, η παρέα των νεαρών επέστρεφε από πάρτι και κατευθυνόταν προς τον Νέστο, όπου σκόπευαν να πάνε για κολύμπι.
Λίγο πριν από το σημείο της σύγκρουσης, υπάρχει μία αριστερή στροφή.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του Ι.Χ. φέρεται να πήρε σχεδόν ευθεία την στροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο λεωφορείο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.
Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι φωτογραφίες και τα πλάνα από το σημείο της τραγωδίας.
Σημειώνεται ότι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο τραυματίστηκαν επίσης.























































