ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εξαφάνιση στη Σίκινο των δύο Γαλλίδων τουριστριών, της Μαρί-Πιερ Αρφέλ και της Φρανσουάζ Μπουτό, οι οποίες εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής, αναφέρεται η γαλλική εφημερίδα Liberation.
Στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο γιος της Μπουτό, Φρεντερίκ Ζιλ, δήλωσε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η μητέρα του «είναι άνθρωπος που δεν ξεπερνά τα όριά της και δεν θα πήγαινε σε ένα μονοπάτι που ήταν πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν ή πολύ μακρινό ή πολύ ζεστό» ενώ μια φίλη της Αρφέλ, η Λορί Ντελμά, αναφέρει πως έχοντας ήδη κάνει πεζοπορία μαζί της, γνωρίζει πως ήταν προετοιμασμένη για όλα και ότι «η τσάντα της ήταν πάντα γεμάτη με μπάρες δημητριακών, ποτά και φυσικά κουτί πρώτων βοηθειών».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια «αντίστοιχη έρευνα» με την Ελλάδα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία από την Εισαγγελία του Ντραγκινιάν για την Αρφέλ και από την εισαγγελία της Ρεμς για την Μπουτό, ενώ συγγενείς των δύο Γαλλίδων αναφέρουν ότι «εθελοντές και σκυλιά αναζήτησης από την περιοχή Αλπ Μαριτίμ της Γαλλίας είναι έτοιμοι να φύγουν για να συνδράμουν στις έρευνες της ελληνικής αστυνομίας».























































