ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κούρδισσες ξεκίνησαν την «Εκστρατεία της Πλεξούδας» ως διαμαρτυρία για τη σκύλευση σορού Κούρδισσας από στρατιώτη/τζιχαντιστή της Δαμασκού
Το Ισραήλ δρομολογεί απαγόρευση εισόδου στον γιο του Ερντογάν εν μέσω σεναρίων διαδοχής στην Τουρκία
Βαθιά κρίση εμπιστοσύνης μετά τη διαρροή ιδιωτικών συνομιλιών Ευρωπαίων ηγετών από τον Τραμπ
Ερντογάν: Η Τουρκία θα αποτελέσει έναν από τους πόλους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
Σε συζητήσεις με τη Chevron η Τουρκία για κοινές έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκει σε γυναίκα, εντόπισαν πυροσβέστες λίγο πριν από τη 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης 13/8, μέσα σε κτίσμα επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.
Η περιοχή βρίσκεται στα σύνορα Βριλησσίων και Χαλανδρίου στη συμβολή των οδών Αναπαύσεων και Στρατονίκης.
Γύρω στις 3 π.μ. το εγκήματολογικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτίριο της επιχείρησης στο οποίο εργαζόταν (με πιθανή δραστηριότητα τον ανθοστολισμό για μνήματα), με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Κατά μία άλλη εκδοχή αναζήτησε καταφύγιο σε αυτό.
Πρόκειται κατά πληροφορίες για μία γυναίκα 60 ετών, πιθανώς αλλοδαπή.
Το κτίριο έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή από την πυρκαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η περιοχή ανήκει διοικητικά στον Δήμο Χαλανδρίου όπου και φέρεται να είχε γίνει νωρίτερα αναφορά για ύπαρξη αγνοουμένου ατόμου, πληροφορία που πάντως δεν επιβεβαιωνόταν από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κατά τη βραδυνή ενημέρωση.
Στην περιοχή των Βριλησσίων αλλά και της Πεντέλης υπήρξαν πολλά περιστατικά στα οποία απειλήθηκαν εκτός από σπίτια και επιχειρήσεις.






















































