Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαδικτυακή απάτη: Εμφάνιζαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα να προτείνει επενδύσεις στην ενέργεια

Διαδικτυακή απάτη: Εμφάνιζαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα να προτείνει επενδύσεις στην ενέργεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Μια νέα απόπειρα διαδικτυακής απάτης (Phishing) εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και απευθείας σε τηλεφωνικές συσκευές με μηνύματα μέσω viber, αυτή τη φορά με πλαστοπροσωπία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και με ψευδή τίτλο: “Εδώ και τώρα να πάψει η εμπλοκή”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Συγκεκριμένα, διακινείται βίντεο – εμφανώς προϊόν επεξεργασίας – στο οποίο δήθεν ο ΓΓ της ΚΕ παρουσιάζει, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη, “νομοθετική πρωτοβουλία του ΚΚΕ” για “επενδύσεις σε εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου” και μάλιστα μέσω μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας ονόματι “Fluxion Oil”!

»Επιπλέον, οι επιτήδειοι παρουσιάζουν το συγκεκριμένο βίντεο και γενικά τους επικίνδυνους και κακόβουλους συνδέσμους που το συνοδεύουν (για την κλοπή προσωπικών δεδομένων, κωδικών πρόσβασης ή και χρημάτων), ως δημοσίευση του 902.gr, προκειμένου να προσδώσουν αληθοφάνεια στην απόπειρά τους.

»Πέρα από την αναγκαία διάψευση, εφιστούμε την προσοχή προς όλους, προκειμένου να μην πέσουν θύματα απάτης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άμυνα και ενέργεια: Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τις έρευνες βυθού της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Ιταλίας GRITA 2

ΕΕ: «Χαράτσι» 3 ευρώ στα μικρά δέματα ηλεκτρονικού εμπορίου από πλατφόρμες όπως οι Temu και Shein

«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr