ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου στη Χαλκιδική μεγέθους 5,2 Ρίχτερ.
Ο σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 19.00 στην Χαλκιδική, με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο να ανακοινώνει ότι το επίκεντρο εντοπίζεται 12 χλμ νότια των Νέων Μουδανιών με εστιακό βάθος 5 χλμ.
Το επίκεντρο του χτυπήματος του εγκέλαδου εντοπίζεται 12 Χλμ. Ν των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην τελική μέτρηση.
Υπενθυμίζεται ότι τα δεδομένα για τον σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου.
Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε ακόμη μια δόνηση σε επίκεντρο στα 10 Χλμ. νότια των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, μεγέθους 4,3 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου αναστατωμένοι κάτοικοι βγήκαν έξω από τα σπίτια τους.























































