ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν προσκρούει στο Σύνταγμα ο τελευταίος νόμος 4178/2013 για τα αυθαίρετα, σύμφωνα με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Ολομέλεια του ΣτΕ, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε ότι ο νόμος για την τακτοποίηση της αυθαίρετη δόμηση, που προβλέπει τη διατήρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα των αυθαιρέτων και την εξαίρεση τους από την κατεδάφιση, είναι συνταγματικός και νόμιμος.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφάνθηκε , πάντως, ότι είναι αντίθετη προς τις Συνταγματικές διατάξεις (άρθρο 26 ), η ρύθμιση του νόμου που προβλέπει ότι μπορούν να τακτοποιηθούν τα ακίνητα που έχουν κριθεί αυθαίρετα και κατεδαφιστέα με τελεσίδική δικαστική απόφαση.
Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει τρεις κάτοικοι του Αμαρουσίου που ζητούσαν να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος και οι υπουργικές διατάξεις που εκδόθηκαν για την εφαρμογή του.























































