ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΓΣΕΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Σταύρος Τουμανίδης, Πρόεδρος του Σωματείου των Ναυπηγοξυλουργών, από περιθωριακά στοιχεία.
Η επίθεση, που έλαβε χώρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας, είχε ως προφανή στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων του κλάδου και την επιβολή σιωπής.
Η ΓΣΕΕ τονίζει ότι τέτοιες προκλητικές ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των εργαζομένων, αλλά αντίθετα ενισχύουν την αγωνιστική τους διάθεση.
Η Συνομοσπονδία καλεί κάθε εργαζόμενο και πολίτη να καταδικάσει τα φαινόμενα βίας και αυταρχισμού στους χώρους εργασίας και απαιτεί την άμεση κινητοποίηση των διωκτικών και δικαστικών Αρχών για την τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης.























































