ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προ των πυλών είναι ο πρώτος καύσωνας διαρκείας του φετινού καλοκαιριού. Από την ερχόμενη Κυριακή 20/07 οι θερμοκρασία θα φτάσει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Μετά το σύντομο διάλειμμα των 35, 36 το πολύ 37 βαθμών κελσίου που την Παρασκευή 18/07 και θα έχουμε και το Σάββατο 19/07, την Κυριακή 20/07 ξανά αρχίζει να ανεβαίνει η θερμοκρασία και θα φτάσει τους 38 βαθμούς.
Αυτό θα συμβεί γιατί οι θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα κινηθούν μέσω ενός νοτιοδυτικό ρεύματος και θα φτάσουν στη χώρα μας.
Τη Δευτέρα 21/07 η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσουμε τους 40 βαθμούς, ενώ η Τρίτη, η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι ακόμα πιο θερμές ημέρες, αφού η θεροκρασία αναμένεται να φθάσουμε τους 42 και τοπικά 43 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Αναστασίας Τυράσκη στην ΕΡΤ.























































