ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στη Μήλο: Ο άνδρας πήγε να σώσει από πνιγμό τη σύζυγό του και πνίγηκαν και οι δυο

Τραγωδία στη Μήλο: Ο άνδρας πήγε να σώσει από πνιγμό τη σύζυγό του και πνίγηκαν και οι δυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο αλλοδαποί τουρίστες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου, όταν έπεσαν στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες, επισήμως, συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι Βιετναμέζων, ηλικίας περίπου 50 ετών, που βρίσκονταν στo νησί με γκρουπ.

Μάλιστα για την ανάσυρση της γυναίκας ζητήθηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη ο οποίος την έβγαλε στην επιφάνεια από τον πυθμένα της θάλασσας.

Oι συνθήκες της επιχείρησης στο σημείο ήταν δύσκολες λόγω καιρού, καθώς φυσούν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως και 9 μποφόρ και έχει θαλασσοταραχή.

To Λιμεναρχείο Μήλου, το σκάφος του οποίου δεν ήταν δυνατόν να βγεί βόρεια λόγω καιρού, είναι παρόν και συντονίζει την επιχείρηση, ώστε να ανασυρθούν όσο γίνεται συντομότερα οι σωροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του miloslife.gr, το άτυχο ζευγάρι είχε βγει από κρουαζιερόπλοιο στον Αδάμαντα.

Πήγαν στο Σαρακήνικο και μάλλον η γυναίκα -ενώ έβγαζε selfie φωτογραφία- παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε στη θάλασσα.

Ο σύντροφός της έπεσε στη θάλασσα για να τη σώσει, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη και για τους δύο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Η Ισραηλινή Πρεσβεία καταδικάζει το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Μητσοτάκης στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να παρεμποδίσει στρατηγικά έργα συνδεσιμότητας

Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της

Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο – Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr