ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αλλοδαποί τουρίστες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου, όταν έπεσαν στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες, επισήμως, συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι Βιετναμέζων, ηλικίας περίπου 50 ετών, που βρίσκονταν στo νησί με γκρουπ.
Μάλιστα για την ανάσυρση της γυναίκας ζητήθηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη ο οποίος την έβγαλε στην επιφάνεια από τον πυθμένα της θάλασσας.
Oι συνθήκες της επιχείρησης στο σημείο ήταν δύσκολες λόγω καιρού, καθώς φυσούν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως και 9 μποφόρ και έχει θαλασσοταραχή.
To Λιμεναρχείο Μήλου, το σκάφος του οποίου δεν ήταν δυνατόν να βγεί βόρεια λόγω καιρού, είναι παρόν και συντονίζει την επιχείρηση, ώστε να ανασυρθούν όσο γίνεται συντομότερα οι σωροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του miloslife.gr, το άτυχο ζευγάρι είχε βγει από κρουαζιερόπλοιο στον Αδάμαντα.
Πήγαν στο Σαρακήνικο και μάλλον η γυναίκα -ενώ έβγαζε selfie φωτογραφία- παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε στη θάλασσα.
Ο σύντροφός της έπεσε στη θάλασσα για να τη σώσει, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη και για τους δύο.























































