ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Σκουλάς,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έφυγε από τη ζωή, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος- γελοιογράφος Ηλίας Σκουλάς.
Ο Ηλίας Σκουλάς γεννήθηκε στον Αλικιανό Χανίων, και ξεκίνησε την καριέρα του ως γελοιογράφος, το 1959, από την εφημερίδα «Ανεξάρτητος Τύπος».
Στη μακρά καριέρα του εργάστηκε ακόμη στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Μεσημβρινή», «Ακρόπολις», «Απογευματινή», «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος», καθώς και σε πολλά περιοδικά.
Υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρισμένους σκιτσογράφους της εποχής του. Εξέδωσε 13 βιβλία με σκίτσα του, ενώ πραγματοποίησε και τέσσερις ατομικές εκθέσεις. Επίσης, συμμετείχε σε τρεις παγκόσμιες εκθέσεις γελοιογραφίας.
Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της, «ως άνθρωπος υπήρξε σεμνός, αξιοπρεπής, διακριτικός και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Διακρίθηκε για την επαγγελματική του προσήλωση στη γελοιογραφία, την οποία υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή με πάθος. Κατάφερε έτσι να αναδειχθεί σε έναν από τους μεγάλους σατιρικούς της ελληνικής δημοσιογραφίας».
Η κηδεία του Ηλία Σκουλά θα γίνει την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, στις 15:00 στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.






















































