ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Σοκ στη Γερμανία: 6 νεκροί από πυροβολισμούς σε δομή κοινωνικής πρόνοιας - Συνελήφθησαν οι δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Κρήτη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων”, Νατάσα Μπομπολάκη.
Όπως κατήγγειλε και στις αστυνομικές αρχές, Κρητικός έδεσε με αλυσίδα σε δέντρο ένα σκυλί και το εγκατέλειψε.
Σύμφωνα με το Flashnews οι περίοικοι το άκουγαν να γαβγίζει αλλά δεν έδωσαν σημασία, καθώς δεν μπορούσαν να φαντασθούν τι είχε συμβεί.
Τελικά, μετά από δέκα περίπου ημέρες κάποιος το βρήκαν νεκρό.
Όπως αναφέρει στο Flashnews η Νατάσα Μπομπολάκη “το σκυλί πέθανε από ασιτία και ανυδρία. Θεωρώ ότι είναι ο πιο μαρτυρικός θάνατος που μπορεί να συμβεί.Πήγαμε με την αστυνομία αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί το κάθαρμα αυτό διότι είναι ένα χωράφι με ελιές εγκαταλελειμμένο και σύμφωνα με κατοίκους ο ιδιοκτήτης του χωραφιού έχει πεθάνει. Εύχομαι τα χειρότερα για το κτήνος αυτό , αν υπάρχει θεία δίκη”.
Στο μεταξύ μια ακόμη καταγγελία προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά σε αυτόν τον τόπο.
Όπως αναφέρει η κα Μπομπολάκη, σε περιοχή “του Αποκόρωνα κάποιος με το ραβδιστικό σκοτώνει σκυλιά κτυπώντας τα στην σπονδυλική στήλη. Το τελευταίο περιστατικό έγινε πριν από 3 ημέρες”.
Η καταγγελία ανέφερε συγκεκριμένο όνομα, ως δράστη και τα στοιχεία δόθηκαν στο Α.Τ. Βάμου για έρευνα.























































