Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ATM τραπεζών σε επτά περιοχές στην Αθήνα

Εμπρηστικές επιθέσεις σε ATM τραπεζών σε επτά περιοχές στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης σε ATM τραπεζών σε επτά διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα.

Η πρώτη επίθεση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας, που βρίσκεται μέσα σε πολυκατάστημα, στην οδό Μονής Σέλτσου 10 στα Κάτω Πατήσια.

Στις 00.50 έγινε επίθεση σε μηχάνημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Γλυφάδα, στη διασταύρωση των οδών Γούναρη 131 και Ιθάκης.

Υστερα σχεδόν από μια ώρα πυρπολήθηκε ATM της Πειραιώς, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών 96 στο Μαρούσι και της Eurobank, στις 02.00 στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 75, στο Χαλάνδρι, το οποίο βρισκόταν έξω από πολυκατάστημα.

Δυο επιθέσεις έγιναν και στη Νέα Σμύρνη με τον εμπρησμό ΑΤΜ της Εθνικής και της Πειραιώς, στην οδό Αρτάκης 54 και 90, αντίστοιχα. Μια ακόμη φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστική ενέργεια σε μηχάνημα τράπεζας την 05.05 στην οδό Σποράδων 45, στην Κυψέλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ληστεία-θρίλερ στη Βοιωτία: Ανατίναξαν ΑΤΜ και εξαφανίστηκαν με τα χρήματα

Ακτή Βουλιαγμένης: Ποιες εταιρείες κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για τη μίσθωση της

O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών – Ποιοι εκλέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Θρακομακεδόνες: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr