Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η συγκλονιστική επιστολή της αδερφής του αντιδημάρχου Ηρακλείου

Η συγκλονιστική επιστολή της αδερφής του αντιδημάρχου Ηρακλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξιτήριο πήρε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση.

Μετά την περιπέτεια που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει ακόμη και τη ζωή, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής του Βενιζελείου κ.Γ.Μαστοράκης, “η βελτίωση της υγείας του και η ανάρρωσή του είναι θεαματική, κι αφού όλα πήγαν καλά, μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του”. Στην απόφαση να δώσουν εξιτήριο στον αντιδήμαρχο συνέβαλε η έξαρση των ιώσεων που “κυκλοφορούν” και στο νοσοκομείο και την οποία θέλουν να αποφύγει ο Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα στο πρόσωπο και κάθε απότομη κίνηση ή σύσπαση (π.χ. φτάρνισμα) μπορεί να ανακόψει την ανάρρωσή του.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης,είχε μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο στις 26 Νοεμβρίου μετά από δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί με λοστό.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η επιστολή της αδερφής του, Ελένης Ινιωτάκη, που σοκαρισμένη για την απίστευτη περιπέτεια του αδερφού της έγραψε:

Ξημερώματα Τετάρτης 26 Νοεμβρίου 2014. Πάνω από το αιμόφυρτο και παραμορφωμένο πρόσωπο του αδερφού μου στέκονται συντρίμμια οι γονείς μας. Δίπλα στην τραγική φιγούρα της μάνας μας ο άρρωστος πατέρας μας που μέσα στη νύχτα οδηγεί από το χωριό μας να έρθει .

Ούτε ξέρω πόσες ώρες χρειάστηκαν για να έρθει από τη Βιάννο.

Ούτε ξέρω πως μπόρεσε να έρθει με τα δακρυσμένα μάτια του μεσ’ την νύχτα. Δεν με πίστεψαν ότι ο Πέτρος ζούσε… «Γιατί παιδί μου» με ρώτησαν ; «Γιατί το Πετράκι μας»; Εγώ ανήμπορη να τους απαντήσω, να τους παρηγορήσω. Εκείνες τις πρώτες ώρες …

Σήμερα το πρωί νιώθω την ανάγκη να φωνάξω δυνατά την απάντηση: «Μπαμπά μας έμαθες να ακολουθούμε τους δύσκολους, τους δίκαιους δρόμους. Σε ευχαριστώ!!».

Τόσες μέρες τώρα μπαμπά σε σκέφτομαι όσο ποτέ. Γυρνάει ο νους μου στα παιδικά χρόνια. Πάντα αγέρωχος, σταθερός στις αρχές σου, πιστός στις αξίες σου. Δίκαιος αγωνιστής, χωρίς να διστάζεις σε κανένα φόβο και απειλή. Δίπλα πάντα στον πιο αδύναμο.

Με όραμα για μια χώρα, ένα τόπο, ένα νησί «ελεύθερο». Αυτή είναι η κληρονομιά που μας έδωσες. Στο DNA μας βαθιά μας έβαλες μόνο μια επιλογή. Το δύσκολο δρόμο. Το δρόμο της δικαιοσύνης. Τον, πολλές φορές, μοναχικό δρόμο.

Σήμερα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, ο φόβος, η ανομία και η παρανομία θεριεύει. Η πολιτική έχει μετατραπεί σε business politics. Σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Όποιος δεν ακολουθεί εκτοπίζεται με κάθε τρόπο… Ο Πέτρος δεν ακολουθεί…Δεν σέβεται την πεπατημένη δεκαετιών… Δεν γονατίζει… Δεν κολακεύει… Αποτελεί «κακό πολύ κακό» παράδειγμα σε μία διαβρωμένη κοινωνία.

Όμως μπαμπά μην λυπάσαι, μην αφήσεις το φόβο να σε κυριεύσει για πρώτη φορά στη ζωή σου. Ο Πέτρος δεν πονάει μόνος. Το χτύπημα δεν το δέχτηκε μόνος του. Το δέχτηκε ολόκληρη η δημοκρατική, υγιής κοινωνία που τόσα χρόνια της έχουν αφαιρέσει τη φωνή.

Το δέχτηκε το αύριο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς οι ελεύθεροι άνθρωποι. Μπαμπά, μαμά νιώστε περήφανοι… Ο Πέτρος είναι καλά. O Πέτρος δεν είναι μόνος. Ο Πέτρος είναι δυνατός, πιο δυνατός από ποτέ. Και το «δημοκρατικό νησί μας» έχει μια ευκαιρία να σπάσει τη σιωπή του, να διώξει την ανοχή από πάνω του και να φωνάξει εκκωφαντικά: «Φτάνει πιά!!».

Ελένη Ινιωτάκη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη: Μήνυμα ανατροπής από τον τόπο καταγωγής του – Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έβαλαν ασθενή να πληρώσει απογευματινό χειρουργείο για έκτακτο περιστατικό!

Κασσελάκης από Ρέθυμνο: Το σύστημα Υγείας για τον πολίτη δεν λειτουργεί – Τεράστιες οι ελλείψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr