ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στη Λακωνία, μετά τον εντοπισμό της σορού ηλικιωμένου άνδρα σε καταψύκτη, στο υπόγειο κλειστού οικογενειακού ξενοδοχείου στον Μυστρά.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν στις Αρχές ότι είχαν να δουν τον ηλικιωμένο εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Notos Press, ο γιος του ηλικιωμένου διατηρούσε τη σορό του πατέρα του στην κατάψυξη, για να εισπράττει τη σύνταξή του. Ο ηλικιωμένος είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου 4 με 5 χρόνια.

Η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε την έρευνα μετά από σχετική καταγγελία, καλώντας τον υιό του ηλικιωμένου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια αστυνομικοί τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο όπου, ερευνώντας τους χώρους, εντόπισαν τη σορό σε καταψύκτη στο υπόγειο.

Οπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του ηλικιωμένου δασκάλου δεν είχε δηλωθεί στα δημοτολόγια της Κυνουρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός ήταν σε κατάσταση βαθιάς κατάψυξης και δεν έφερε εμφανή εξωτερικά σημάδια που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή και την ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του πέθανε από παθολογικά αίτια πριν από περίπου δύο έως δυόμισι χρόνια και ότι από τότε η σορός του παρέμενε μέσα στον καταψύκτη. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως είχαν να δουν τον ηλικιωμένο περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο 55χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αναμένοντας τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που θα ρίξουν φως τόσο στα αίτια όσο και στον ακριβή χρόνο θανάτου του ηλικιωμένου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Νεκροί δύο πυροσβέστες στην πυρκαγιά στο Ρέθυμνο – Νεκρός πυροσβέστης και στο Γύθειο

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr