Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Αθήνας – Χτύπησαν τον Πρόεδρο

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Αθήνας – Χτύπησαν τον Πρόεδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης το ΤΕΙ Αθήνας από ομάδα φοιτητών και αγνώστων ατόμων, που διαμαρτύρονται για αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανό.

Όπως είπε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του ΤΕΙ, Μιχάλης Μπαρτάκος το Συμβούλιο Διοίκησης βρίσκεται εκτός κτιρίου, ενώ η σχολή τελεί υπό κατάληψη.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, νεαροί εισέβαλαν στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του ΤΕΙ, φωνάζοντας «κατάληψη» και καλώντας όσους βρίσκονταν εκεί να βγουν έξω.

Μάλιστα, φτάνοντας στο γραφείο του κ. Μπρατάκου, αφού εξύβρισαν την διοίκηση, απαίτησαν από τον πρόεδρο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή υπέγραφε τα πτυχία των αποφοίτων, να εγκαταλείψει το γραφείο του.

Όμως, όταν ο κ. Μπρατάκος αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα ορκωμοσία και πως πρέπει να υπογραφούν τα πτυχία των αποφοίτων, τα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν εναντίον του, χειροδικώντας και υβρίζοντάς τον χυδαιότατα, ενώ άρπαξαν το φάκελο με τα πτυχία και τα πέταξαν σε διπλανό χώρο

Η ομάδα των νεαρών διατύπωναν με τα συνθήματά τους την αλληλεγγύη τους στο Νίκο Ρωμανό, ο οποίος πέρασε σε σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, έπειτα από εξετάσεις που έδωσε μέσα από την φυλακή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Διαδηλώσεις φοιτητών για δεύτερη ημέρα ενώ εντείνεται ο φόβος πολέμου με τις ΗΠΑ

Φοιτητικές διαδηλώσεις συγκλονίζουν τα πανεπιστήμια του Ιράν εν μέσω νέου κύματος αναταραχών

Ζαχαράκη: Διαγράφονται 280.000 «αιώνιοι» φοιτητές στο τέλος του 2025 – Ποιοι έχουν «δεύτερη ευκαιρία»

Αλέξης Τσίπρας: «Ισχυρή έκφραση της δημοκρατικής παράταξης ως εναλλακτική στη σημερινή εξουσία»

Θρακομακεδόνες: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr