ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απαλλαγή των 29 ακινήτων της Τράπεζας της Ελλάδος από τον ΕΝΦΙΑ ζητά με επιστολή του στο υπουργείο Οικονομικών ο σημερινός διοικητής της, Γιάννης Στουρνάρας.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που ενέκρινε τον ΕΝΦΙΑ ζητά από τη νέα του θέση, αυτή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, να απαλλαγεί η κεντρική τράπεζα από το χαράτσι.
Επικαλούμενος, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», το δημόσιο συμφέρον μιας ανώνυμης εταιρείας, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, ο κ. Στουρνάρας προσπαθεί να προστατεύσει από τη φορολογική επέλαση τα ιστορικά κτίρια της ΤτΕ αλλά και τους μετόχους της δημιουργώντας μείζον θέμα μιας και «ανοίγει» παράθυρο για όλες τις ανώνυμες εταιρείες.
Τα 29 κτίρια της τράπεζας αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, με πρώτο και καλύτερο το κεντρικό της Πανεπιστημίου, το οποίο καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο συνολικού εμμβαδού 19.300 τ.μ. Τα κτίρια της ΤτΕ είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα από την Ξάνθη και την Κέρκυρα έως τη Ρόδο και τα Χανιά.























































