Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ο Νίκος Ρωμανός θα σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας

Πώς ο Νίκος Ρωμανός θα σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τα βιβλία στα χέρια ο Νίκος Ρωμανός ξεκινά τη μελέτη για να καταφέρει να «κερδίσει» το χαμένο έδαφος του πρώτου εξαμήνου στο ΤΕΙ Αθήνας.

Ήδη ο πατέρας του, όπως είπε στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας Μιχάλης Μπρατάκος ξεκίνησε την αναζήτηση των βιβλίων με την καθοδήγηση των καθηγητών του ΤΕΙ. Ο υπουργός Παιδείας πάντως Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει αποφασισμένος να παρακολουθήσει την εφαρμογή της τροπολογίας που ψηφίστηκε.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου ο Νίκος Ρωμανός να μπορέσει να περάσει το 1/3 των μαθημάτων για να «κερδίσει» το Α΄εξάμηνο» λέει στο «Θέμα»ο κ. Μπρατάκος. Ήδη έχει γίνει η εγγραφή του Ρωμανού στο Α΄ εξάμηνο και οι εξετάσεις για την επιτυχή παρακολούθησή του θα γίνουν στις αρχές Φεβρουαρίου με ηλεκτρονικό τρόπο , μέσω μέιλ, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος και εφόσον κριθούν επιτυχημένες θα λάβει εκπαιδευτική άδεια με το βραχιόλι.

Ο πατέρας του Ρωμανού ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του τμήματος που μπήκε ο γιος του και με τη λίστα των βιβλίων στα χέρια και τις υποδείξεις των καθηγητών ξεκίνησε τη συλλογή των βιβλίων του ά’ εξαμήνου. Οι αρμόδιοι του ΤΕΙ ενημέρωσαν τον πατέρα του Ρωμανού για το πρόγραμμα «Εύδοξος» μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει εκτός από πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα συγγράμματα σε κάθε μάθημα και δυνατότητα άμεσης παραλαβής των συγγραμμάτων.

Ο κάθε φοιτητής, άρα και ο Ρωμανός, μπορεί να λαμβάνει άμεσα ένα e-mail με τον κωδικό ΡΙΝ, με τον οποίο και παραλαμβάνει τα συγγράμματα που επέλεξε, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα μελέτη. Ικανοποιημένοι πάντως δηλώνουν στο ΤΕΙ Αθήνας με την τροπολογία Αθανασίου που έγινε δεκτή όλες οι πτέρυγες της Βουλής.

Ο Νίκος Ρωμανός έχει εισαχθεί στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Μονάδων Υγείας, και όπως εξηγεί ο κ. Μπρατάκος οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου τμήματος ακολουθούν πορεία ως στελέχη στον τομέα της υγείας και σε κάθε είδους νοσοκομειακές μονάδες. Για να συνεχίσει με επιτυχία ο Ρωμανός τις σπουδές του πρέπει να περάσει το 1/3 των μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου δηλαδή τουλάχιστον τρία μαθήματα.

Το σύνολο των μαθημάτων είναι έξι συν δύο εργαστηριακά μαθήματα διευκρινίζει ο πρόεδρος. Οι εξετάσεις ξεκινούν στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε υπάρχει ικανό χρονικό διάστημα διευκρινίζει ο καθηγητής για μελέτη, παρόλο που δεν παρακολούθησε τα μαθήματα από την αρχή. Όπως συμπληρώνει ο κ. Μπρατάκος αρκετοί σπουδαστές που π.χ. που εργάζονται συμμετέχουν στις εξετάσεις και τα καταφέρνουν θαυμάσια.

Εξάλλου συμπληρώνει ο πρόεδρος αν ζητηθεί από τον Ρωμανό ή την οικογένεια του μία επιπλέον βοήθεια , το ΤΕΙ Αθήνας είναι έτοιμο να την προσφέρει. Ήδη έχουν ετοιμαστεί σημειώσεις από τις διδασκαλίες ενώ το ο πρόεδρος του ΤΕΙ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον διευθυντή του σχολείου των φυλακών Αυλώνα, από το οποίο και μπήκε στο ΤΕΙ ο Ρωμανός προκειμένου να εξασφαλισθούν όλες οι συνθήκες για να περάσει όχι μόνο το κατώτατο όριο των μαθημάτων, αλλά και όλα τα μαθήματα, όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπρατάκος.

Για να τονίσει ότι αφού υπάρχει η συναίνεση του Νίκου Ρωμανού να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιόλι που θα επιτρέπει στις Αρχές να γνωρίζουν πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή και θα μπορεί με τον τρόπο αυτό να πηγαίνει και στη σχολή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ίδρυσε κόμμα τους «Δημοκράτες»

Ανδρουλάκης: «Πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη» Λοβέρδος και Χριστοφιλοπούλου

Ανδρέας Λοβέρδος: Ιδρύει νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr